Servicii

O fereastra inseamna mai mult decat tamplarie, mai ales daca este proiectata sa reziste. QFort este furnizorul tau de solutii pentru dotarea locuintei cu ferestre si usi.
Fie ca ai nevoie de o fereastra de baie, sau de o fatada complexa, noi aplicam aceeasi expertiza tehnica ce iti aduce beneficii pe termen lung.
Mai mult decat ferestre, QFort.

Consultanta

Consultantii nostri au experienta si cunostintele necesare pentru a explica detalii tehnice, avantajele acestora, precum si alegerea de accesorii pentru ferestre si usi. Acordam o atentie deosebita consultantei pre-vanzare pentru a asigura alegerea celei mai bune solutii tehnice si constructive la dotarea locuintei cu ferestre QFort.

Montaj

Pentru serviciul de montaj al tamplariei QFort se folosesc doar echipe specializate si experimentate, care detin cunostinte tehnice solide. Echipele QFort vor monta ferestrele folosind cele mai bune solutii constructive si materiale de montaj. Fiecare lucrare executata este insotita de certificatul de garantie si declaratia de conformitate.

Reglaj si garantie post-vanzare

Acest serviciu este asigurat de echipe speciale care va stau la dispozitie pentru eventuale reglaje ale ferestrelor QFort. Garantia acordata ferestrelor QFort este de 5 ani pentru feronerie, montaj, si ansamblul de fereastra. Durata totala de viata a ferestrelor este de 50 de ani, in conditiile unei utilizari corecte si a unei intretineri constante.