Rulouri Aplicate Tencuibile

Rulourile aplicate tencuibile sunt prevăzute pentru a fi montate în zid pentru construcțiile noi. Instalarea acestui sistem în clădirile existente este posibilă după o modificare necesară a buiandrugului, în funcție de izolația stabilită.

Acestea au capacitatea de a spori considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor, conferind confort sporit și eficiență energetică ridicată.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Caracteristici Rulouri Aplicate Tencuibile

 • Rulourile aplicate tencuibile sunt prevăzute pentru a fi montate în zid pentru construcțiile noi.
 • Instalarea acestui sistem în clădirile existente este posibilă după o modificare necesară a buiandrugului, în funcție de izolația stabilită.
 • Sunt disponibile două tipuri de montaj: montaj cu șine pe fereastră și montaj cu șine pe zid.
 • Observație! La rulourile aplicate tencuibile nu se poate folosi acționare comună (nu se pot acționa două sau mai multe covorașe cu o singură acționare).
 • La montajul cu șinele pe zid - nu se pot realiza rulouri cu două sau mai multe covorase.
 • Caseta ruloului este din aluminiu și oferă o izolație termică și fonică excelentă, deoarece nu interferează cu construcția ferestrei, ușii sau buiandrugului, și nu afectează echilibrul energetic.
 • Ruloul poate fi echipat cu plasă de insecte, care asigură o protecție eficientă împotriva insectelor menținând în același timp fluxul de lumină și de aer proaspăt în interior.

Contactează-ne!


  Servicii QFORT - Garantie

  *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.