Somfy și QFORT,
un parteneriat proiectat să reziste!

Somfy și QFORT, un parteneriat proiectat să reziste!

Transformă-ți casa într-un loc mai confortabil!
Alege rulourile motorizate!

Descoperă rulourile exterioare din aluminiu, din gama Discret by QFORT, echipate cu motorizare și soluții de control inteligent Somfy.

Alege rulourile motorizate!

Descoperă rulourile exterioare din aluminiu, din gama Discret by QFORT,
echipate cu motorizare și soluții de control inteligent Somfy

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplăriei PVC deja instalate, fiind unul dintre cele mai des utilizate sisteme de umbrire, întrucât majoritatea proprietarilor optează pentru instalarea rulourilor abia după montarea tâmplăriei PVC pe construcție.

Rulouri Reno 45

Casetă din aluminiu cu un design modern

Culori disponibile
Culori disponibile Reno 45 - casete, șine și lamelă finală

Rulouri Reno SR

Casetă din aluminiu cu un design rotunjit

Culori disponibile
Culori disponibile Reno SR - casete, șine și lamelă finală
Izolare fonica

Confort acustic

Lamelele din aluminiu ale rulourilor exterioare QFORT au la mijloc spumă poliuretanică, care reprezintă o barieră suplimentară în calea zgomotului din exterior. În plus, motorizarea cu ajutorul sistemelor inteligente Somfy permite două viteze de funcționare, pentru o acționare silențioasă.

Beneficii - valoare crescuta

Eficiență energetică

Rulourile exterioare din aluminiu împiedică încălzirea excesivă a locuinței și oferă protecție sporită împotriva efectului de seră cauzat de razele soarelui, în special vara. În plus, acestea reduc pierderile de căldură prin ferestre pe timpul iernii.

Beneficii - securitate

Siguranță sporită

Automatizarea rulourilor Discret by QFORT cu sistemele Somfy și integrarea rulourilor în unitatea de comandă Somfy Connexoon permite acționarea rulourilor prin intermediul unei aplicații mobile. Aplicația Somfy Connexoon face posibilă programarea rulourilor electrice, astfel încât să se ridice și să coboare automat la anumite intervale orare sau praguri de temperatură, pentru a menține confortul termic din locuință, pentru a simula prezența în casă și multe altele.

Detectarea obstacolelor

Rulourile exterioare motorizate sunt dotate cu funcție de detectare a obstacolelor, astfel încât nu trebuie să îți faci griji că ai lăsat ceva în calea lor care ar putea fi distrus. În acest fel confortul tău crește semnificativ, fie că ești acasă sau nu.

Protecție la îngheț

Rulourile exterioare motorizate din gama Discret by QFORT sunt proiectate din materiale de calitate superioare, având integrată funcția de protecție la îngheț. Astfel, poți să le folosești și să te bucuri de beneficiile lor în orice anotimp.

Beneficii - protectie

Personalizare

Rulourile din gama Discret by QFORT, cu motorizare Somfy, îți oferă posibilitatea de a seta o poziție intermediară favorită de deschidere a echipamentului. În cazul unei întreruperi neprogramate a alimentării cu energie electrică, rulourile motorizate vor reține setările făcute de tine inițial.

Ești în locul potrivit dacă:

 • Ai nevoie de sisteme de umbrire eficiente, pentru perioada verii.
 • Vrei să ai intimitate în locuința ta, la orice oră din zi și din noapte.
 • Urmează să mergi în vacanță și vrei să oferi un plus de siguranță casei tale când ești plecat.
 • Vrei să economisești bani prin eficiență energetică și prin alegeri proiectate să reziste.
 • Vrei soluții de umbrire care să te ajute atât vara, cât și pe timp de iarnă, pentru o perioadă îndelungată de timp.
 • Îți place să te bucuri de ultimele tehnologii în materie de automatizare a locuinței.
Alege rulourile motorizate!

Ai control asupra casei tale oriunde te-ai afla, de pe telefon, tableta și laptop!

Alte beneficii ale rulourilor exterioare cu motorizare și soluții de control inteligent Somfy

Compatibilitatea motorizării Somfy cu senzori de soare

Posibilitatea de setare a unei poziții intermediare de deschidere a motorului Somfy care acționează ruloul

Tablou smart de comandă disponibil în aplicația Somfy Connexoon

Culori variate ale ruloului

Cere acum o ofertă personalizată pentru casa ta, apasând pe butonul de mai jos sau vizitează-ne în cel mai apropiat showroom QFORT!

Cine suntem noi?

QFORT înseamnă confort, calitate, căldură („q”) și soliditate („fort”), iar „Proiectat să reziste” este o promisiune de valoare pe care o susținem cu argumente sigure și concrete:

 • una din cele mai moderne capacități de producție din Europa: 6 hale de producție cu suprafața totală de 28.000mp;
 • capacitate logistică și de transport: 12.000mp de spații logistice și parc auto cu peste 410 de mașini;
 • certificarea calității ușilor și ferestrelor de către institutul Ift Rosenheim din Germania;
 • calitatea ușilor și ferestrelor QFORT este apreciată de clienți din Italia, Franța, Austria, Germania, Elveția, Belgia, Olanda și România.
 • pentru a realiza sisteme de uși și ferestre termoizolante de înaltă calitate, compania a investit în ultimii ani cca. 70 de milioane de Euro în capacități moderne de producție, logistică și transport. Aceste investiții sunt o garanție că toți clienții noștri vor beneficia de uși și ferestre performante care le vor asigura confort și siguranță pe termen lung.

Despre Somfy – un parteneriat proiectat să reziste

Somfy, “Societé d'Outillage et de Mécanique de Faucigny”, este producător de top la nivel mondial de soluții de automatizare pentru locuințe și clădiri. Compania a fost fondată în Franţa, în anul 1969.

Activitatea Somfy este strâns legată de inovare, aceasta reprezentând unul dintre pilonii de dezvoltare ai companiei. Portofoliul de produse include astfel o ofertă globală adaptată tuturor tipurilor de aplicații: motoare destinate tehnicii de umbrire exterioară și interioară, ferestrelor, soluţii de umbrire solară dinamică și Smart Living.

De la primul motor pentru rulouri până la unitățile de comandă pentru casa inteligentă, Somfy a contribuit în istoria de peste 50 de ani de activitate la crearea unui stil de viaţă confortabil pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Soluţiile de automatizare evolutive și interconectate împlinesc cerinţele acestora în ceea ce privește starea de bine, siguranța și eficienţa energetică.