Sistemul 7STARS este un un produs exclusiv marca QFort. Acesta reprezintă varianta optimă pentru reducerea consumurilor energetice ale locuinței prin folosirea în standard a sticlei PlanistarSun. În plus, sistemul 7STARS beneficiază de un design atractiv (clasic – drept), oferit de balamalele ascunse, furnizate de asemenea în varianta standard.

Alte specificații tehnice:

  • profile PVC cu 7 camere atât în toc cât şi în cercevea
  • lăţimea profilelor din PVC: 85 mm (adâncime de montaj)
  • grosimea peretelui exterior al profilelor din PVC ≥ 2,5 mm
  • profil din clasa S, certificat pentru utilizare chiar şi în condiţiile climaterice extreme din zonele cu climat sever
  • armătură din oţel zincat: 1,25mm – 3,2mm
  • trei tipuri de garnituri
  • curățire ușoară
  • etanşeitate foarte ridicată a ferestrei la vânt, ploaie şi praf

Beneficii

Beneficii Profil PVC 7 Stars by QFORT

7Stars

Ferestre PVC 7 Stars

Sistemul PVC 7 Stars este un produs exculsiv marca QFORT, care vine cu îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește capacitatea de etanșare și izolare termică, fiind varianta optimă pentru reducerea consumurilor energetice ale locuinței datorită sticlei termoizolante Planistar Sun folosită în varianta de ferestre PVC standard.

 

Particularități profil PVC 7 Stars

Profilul PVC din categoria 7 Stars face parte din clasa S, fiind certificat pentru utilizare chiar și în condițiile climaterice extreme din zonele cu climat sever. Astfel, ferestrele termoizolante 7 Stars sunt perfecte pentru imobilele cu cerințe de izolație termică ridicată.

Ferestrele termoizolante 7 Stars au o etanșeitate foarte ridicată la vânt, ploaie și praf, datorită caracteristicilor tehnice ale profilului, elementelor de feronerie (armătură) și accesoriilor încorporate (garnituri, etc.).

În plus, categoria de ferestre și uși din PVC 7 Stars se bucură de un design elegant și atractiv, de tip clasic drept, conferit în principal de balamalele ascunse în varianta standard. Designul drept oferă avantajul suplimentar al unui proces de întreținere a ferestrelor foarte simplu, curățarea acestora fiind deosebit de ușoară.

Detalii tehnice profil PVC 7 Stars

Profilul PVC al ferestrelor din categoria 7 Stars este realizat exclusiv pentru QFORT de către compania Aluplast, unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie termoizolantă, la nivel global.

Profilul 7 Stars este dotat cu 7 camere în toc și 7 camere în cercevea, având o lățime de 85 mm (adâncime de montaj) și o grosime a peretelui exterior ≥ 2,5 mm.