Profilul 4STARS este varianta optimă din punct de vedere al raportului preț versus beneficii. Acesta este specific zonei de climă severă.

  • profile PVC cu 5 camere
  • lăţimea profilelor din PVC: 70 mm (adâncime de montaj)
  • design clasic (drept)
  • armătură din oţel zincat: 1.25 – 3,2 mm
  • două tipuri de garnituri

Beneficii

Beneficii QFORT 5 Stars

Profilul 4STARS este varianta optimă din punct de vedere al

Accesorii

FERONERIE

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor și ușilor QFort, este produsă de compania germană Winkhaus AG, cu experiența cea mai îndelungată în producția feroneriei pentru ferestre și uși.

Aceasta are o rezistenţă deosebită la coroziune, permite reglajul manual rapid şi precis al etanşeităţii ferestrei și are un sistem de securitate antiefracţie sporită datorită bolturilor şi a plăcuţelor de securitate confecţionate din oţel în standard.

MÂNERE

Ferestrele QFort sunt echipate cu mânere Hoppe Secustik. Sistemul de siguranţă Secustik permite acţionarea mânerului doar din interior, astfel încât fereastra nu poate fi deschisă din exterior, folosind un alt mâner.

Mânerele sunt disponibile în standard în culoarea titan mat sau opţional în culoare albă, bronz sau auriu.

GARNITURI

Pentru o etanșare optima împotriva vântului, prafului și a intemperiilor, ferestrele QFort sunt echipate cu garnituri din cauciuc siliconat în culori: gri deschis pentru profile albe sau negru pentru profile colorate.

BALAMALE

Un alt element care asigură o etanșeitate optimă a ferestrelor îl reprezintă balamalele. Ferestrele QFort sunt echipate în standard cu balamale solide, protejate de capace de mascare în culoare titan mat. Puteți alege capace și în culorile alb, bronz sau auriu. Opțional: balamale ascunse, care reprezintă un detaliu care nu se vede, dar care conferă locuinţei un plus de design şi eleganţă. Păstrează elementele de siguranţă şi confort ale feroneriei standard, oferind un avantaj estetic deosebit datorită lipsei elementelor vizibile ale balamalelor.

 

Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)