Profilul 4STARS este varianta optimă din punct de vedere al raportului preț versus beneficii. Acesta este specific zonei de climă severă.

  • profile PVC cu 5 camere
  • lăţimea profilelor din PVC: 70 mm (adâncime de montaj)
  • design clasic (drept)
  • armătură din oţel zincat: 1.25 – 3,2 mm
  • două tipuri de garnituri

Beneficii

Beneficii QFORT 5 Stars

Profilul 4STARS este varianta optimă din punct de vedere al

Sisteme Speciale de Deschidere

DESCHIDERE CULISANTĂ

Ușile culisante QFort conferă un spațiu mai amplu încăperilor deoarece prin sistemul de culisare ușa se deschide în plan paralel, astfel realizându-se o economie importantă de spațiu. În același timp sistemul de culisare este unul silențios și ușor de manevrat.

În funcţie de sistemul de sistemul de deschidere, sistemele culisante pot fi: batante, în plan paralel sau cu ridicare:

  1. Sistemele culisant batante combină avantajele unei deschideri clasice cu cele ale unui sistem culisant – permite o ventilaţie eficientă salvând spaţiu.
  2. Sistemul culisant paralel este foarte practic pentru încăperile cu trafic intens sau care necesită un spaţiu mare de intrare, fiind uşor de manevrat şi rezistent la uzură.
  3. Sistemele culisante cu ridicare vin cu avantajul că pot crea o suprafaţă vitrată mare, fară elemente de susţinere care să obtureze lumina.

 

DESCHIDERE ARMONICĂ

Sistemele cu deschidere armonică permit crearea unui spaţiu cu o suprafaţă vitrată mare. Totodată, ele permit deschiderea intregii suprafeţe, neobstrucţionată de părţi fixe. Acest tip de sistem este recomandat acolo unde închiderea geamului ar necesita mai mult de trei cercevele. Marele avantaj al acestui tip de sistem este economia de spaţiu atunci când uşile sau ferestrele din acest sistem sunt lăsate deschise.

DESCHIDERE PIVOTANTĂ

Sistemul cu deschidere pivotantă are balamale montate pe părţile laterale, ceea ce permite rotirea în plan orizontal a ferestrei în jurul axului propriu. Sistemul cu deschidere pivotantă face ca fereastra să fie foarte uşor de curăţat şi întreţinut prin accesul facil la întreaga suprafaţă vitrată.

Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)