Profilul 6STARS este certificat pentru utilizare chiar și în condiții climaterice extreme. Contribuie la reducerea consumurilor energetice ale locuinței datorită etanșietății ridicate la vânt, ploaie și praf.

  • profil PVC cu 7 camere în toc și 6 în cercevea
  • lățimea profilelor din PVC: 82 mm (adâncime de montaj)
  • grosimea peretelui exterior al profilelor ≥2,8mm
  • design clasic (drept)
  • armătura din oțel zincat: 1,5 mm – 3 mm
  • curățire ușoară
  • trei tipuri de garnituri

 

Beneficii

Beneficii ferestre din PVC QFORT 6Stars

Profilul 6STARS este certificat pentru utilizare chiar și

Accesorii

FERONERIE

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor și ușilor QFort, este produsă de compania germană Winkhaus AG, cu experiența cea mai îndelungată în producția feroneriei pentru ferestre și uși.

Aceasta are o rezistenţă deosebită la coroziune, permite reglajul manual rapid şi precis al etanşeităţii ferestrei și are un sistem de securitate antiefracţie sporită datorită bolturilor şi a plăcuţelor de securitate confecţionate din oţel în standard.

MÂNERE

Ferestrele QFort sunt echipate cu mânere Hoppe Secustik. Sistemul de siguranţă Secustik permite acţionarea mânerului doar din interior, astfel încât fereastra nu poate fi deschisă din exterior, folosind un alt mâner.

Mânerele sunt disponibile în standard în culoarea titan mat sau opţional în culoare albă, bronz sau auriu.

GARNITURI

Pentru o etanșare optima împotriva vântului, prafului și a intemperiilor, ferestrele QFort sunt echipate cu garnituri din cauciuc siliconat în culori: gri deschis pentru profile albe, negru sau caramel pentru profile colorate.

BALAMALE

Un alt element care asigură o etanșeitate optimă a ferestrelor îl reprezintă balamalele. Ferestrele QFort sunt echipate în standard cu balamale solide, protejate de capace de mascare în culoare titan mat. Puteți alege capace și în culorile alb, bronz sau auriu. Opțional: balamale ascunse, care reprezintă un detaliu care nu se vede, dar care conferă locuinţei un plus de design şi eleganţă. Păstrează elementele de siguranţă şi confort ale feroneriei standard, oferind un avantaj estetic deosebit datorită lipsei elementelor vizibile ale balamalelor.

Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)