ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă.

Mişcarea covoraşului de lamele, manuală sau motorizată, nu compromite proprietăţile izolatoare ale pachetului de sticlă şi se realizează într-un mediu total izolat, asigurând protecţie totală împotriva prafului, apei şi a condiţiilor de mediu, astfel nefiind necesară nici un fel de întreţinere. Distanţierul cald (warm edge), fabricat din oţel inoxidabil coextrudat cu polypropilenă este capabil să îmbunătaţească şi mai mult beneficiile sistemului în ceea ce priveşte economia de energie, asigurând în acelaşi timp o etanşare perfect ermetică.

  • nu necesită curăţire
  • nu produc zgomot la actiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire
  • reduc posibilitatea formării de condens pe sticlă
  • îmbunătăţesc izolarea termică a profilului, datorită conductivităţii termice reduse
Sisteme de umbrire - Jaluzele venetiene

Screenline® SL 20-22W

ScreenLine® SL20-22W

ScreenLine® SL20-22W este un sistem motorizat cu baterie cu funcţie de ridicare şi orientare a lamelelor încorporate în interiorul unui pachet de sticlă cu cavitate de 20mm sau 22mm.

Acţionarea jaluzelei se face printr-un dispozitiv de comandă aplicat pe sticlă, sau prin comandă de la distanţă (optional)

Bateria este reîncărcabilă în două moduri alternative: fie folosind un încărcător de baterie cu ieşire micro-USB fie în mod continuu şi independent cu ajutorul unui panou solar extern (opţional).

Instalarea uşoară şi imediată se aplică tuturor tipurilor de ferestre, chiar şi celor montate; nu există fire de legare sau electrice, grosimea foii de sticlă este irelevantă.

ScreenLine® SL20-22W este o îmbinare între un sistem manual şi un sistem tradiţional motorizat.

Este ideal pentru orice mediu (locuinţe, birouri, locuri publice etc.) şi nu necesită întreţinere.

Asigură în timp caracteristicile izolatoare ale pachetului de sticlă, cu protecţie împotriva murdăriei şi intemperiilor. Această versiune cu panou solar prezintă avantaje clare în ceea ce priveşte economisirea de energie

Sistemul este echipat în standard cu bagheta Warm Edge neagră sau gri.

ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu man
Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)