ScreenLine® SL 27C Black-Out Plise

Jaluzele screenline sl27c black-out plise Discret by QFORT

Varianta perfectă pentru ambientele care necesită o obscuritate completă.

ScreenLine® SL27C Black-out plisetat este un sistem bazat pe acționare manuală, fiind în particular indicat ambientelor care necesită o obscuritate ridicată, spre completă, datorită performanțelor ridicate de umbrire a încăperilor.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Jaluzele venețiene cu acționare manuală, ușor de manevrat, pentru obscuritate completă

Aceste baghete distanțier cu dublu ghidaj, placate întocmai pentru a reduce reflexia de lumină, favorizează umbrire în procent de 98%.

Fiind integrate între foile de sticlă ale ferestrei, jaluzelele venețiene beneficiază de protecţie împotriva mizeriei, nefiind necesară întreținere.

Acționarea jaluzelelor se face printr-un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală și cu funcție de ridicare și ghidare.

Controlul exterior aplicat pe sticlă prin intermediul unui adeziv, de înaltă rezistență, conține o frânghie, element de tensionare și un magnet care se îmbină perfect alături de cuplajul magnetic al controlului intern.

Mișcarea imprimată de coardă rotește magneții care activează lamelele. Coarda este ținută sub tensiune cu ajutorul unui element special aplicat pe sticlă.

Sistemul este echipat cu distanţier din aluminiu.

Jaluzele venetiene SL-27C

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garantie poate varia in functie de componentele si specificatiile produsului. Va rugam sa consultati certificatul de garantie pentru mai multe detalii.