Jaluzele ScreenLine® SL 27MB Black-Out Plise

Jaluzele screenline sl 27mb black-out plise Discret by QFORT

Ideal dacă sunteți în căutarea unui sistem de umbrire performant pentru o obscuritate aproape totală.

ScreenLine® SL27 MB Black-Out plisetat este un sistem de jaluzele venețiene cu acționare motorizată, în particular indicat ambientelor care necesită o obscuritate ridicată, precum dormitoarele, întrucât are un factor de transmisie luminoasă de maxim 2%.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Jaluzele venețiene cu umbrire în proporție de 98%, foarte ușor de manevrat

Aceste baghete distanțier cu dublu ghidaj, placate întocmai pentru a reduce reflexia de lumină, favorizează umbrire în procent de 98%.

Fiind integrate între foile de sticlă ale ferestrei, jaluzelele venețiene beneficiază de protecţie împotriva mizeriei, nefiind necesară întreținere.

Jaluzeaua este acţionată cu ajutorul unui dispozitiv format dintr-un motor fără perii şi o unitate de control miniaturizată care permite (prin intermediul unui modul de comandă) comanda simultană a mai multor jaluzele şi înclinarea cu precizie a lamelelor.

Motorul şi întregul sistem electronic de management al covorașului este poziţionat în caseta superioară pe o şină specială proiectată să reducă vibraţiile.

Niciun dispozitiv de control nu este montat pe sticlă sau cercevea, din moment ce motorul este pus în funcţiune de un întrerupător montat pe perete sau o telecomandă (opţional).

Simplitatea aspectului estetic şi performanţele tehnice ridicate ale sistemului îl fac potrivit, în special, pentru proiecte de prestigiu.

Sistemul este echipat cu distanţier din aluminiu.

Jaluzele venetiene SL-27MB

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.