Winkhaus

Compania Winkhaus a fost fondată în anul 1854, ca și afacere de familie și s-a dezvoltat în 160 de ani ca fiind lider mondial în producția și furnizarea de tehnologii, feronerie și accesorii de înaltă calitate pentru ferestre și uși, în principal datorită spiritului inovator foarte bine dezvoltat.

Compania oferă pentru clienți din întreaga lume soluții inteligente pentru ferestre și uși, precum sisteme de acces eficiente, dispunând de tehnologii extrem de dezvoltate, peste 2000 de angajați in cele 5 locații din Germania, precum și filiale internaționale în 8 state.

Produsele Winkhaus sunt prima opţiune când trebuie să fie îndeplinite cerinţele exigente ale producătorilor de ferestre, arhitecţilor, inginerilor constructori sau beneficiarilor. Winkhaus merge însă şi mai departe şi oferă, în afară de un sortiment diversificat, soluţii de sistem extensive şi servicii utile.

În gama de produse oferite de Winkhaus se regăsesc: tehnică inovatoare pentru ferestre și uși de înaltă calitate, sisteme de închidere proiectate atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru clădiri cu destinație de birouri, comerciale sau publice, sisteme de control inteligent al accesului, pentru siguranță și flexibilitate crescute și sisteme de închidere de siguranță conform celor mai înalte standarde în domeniu.

Tehnologiile Winkhaus sunt cele care conturează căile de urmat pentru designul arhitectural contemporan. Acestea rezolvă sarcini exigente și combină eficiența costurilor cu conștientizarea ecologică.

În ceea ce privește funcționarea economică a clădirilor, sistemele de gestionare a accesului electronic reprezintă un serviciu de importanță deosebită. Acestea cresc confortul, sprijină funcționarea eficientă din punct de vedere energetic și simplifică eforturile de gestionare, combinând, de asemenea, funcția inteligentă cu estetica deosebită.

Parteneriatul dintre QFORT și Winkhaus AG a fost demarat în anul 2014, începând de când Winkhaus furnizează elemente de feronerie de cea mai bună calitate și soluții complexe de acces și siguranță, pentru ferestrele și ușile noastre din PVC cu geam termoizolant.

www.winkhaus.com